Toelating Geneeskunde niet gehaald, wat nu?

Ik wilde heel graag arts worden en heb keihard geleerd voor de toelating Geneeskunde in Utrecht. Helaas was ik net niet toegelaten en werd ik gedwongen om na te denken over een andere studie. Ik was erg teleurgesteld en wist even niet wat ik moest.

Lees verder

Anouk stapt over naar HRM

Anouk, student 19 jaar: Na een tussenjaar gehad te hebben begon ik aan de studie Social Work aan de HU. Toen deze ook niet de juiste studie voor mij bleek te zijn wist ik echt niet meer hoe het nou verder moest gaan.  Lees verder

Ervaring Philip

Philip, student 20 jaar: Nadat ik 2 technische studies geprobeerd had wist ik niet meer welke studie nu bij mij paste; Misschien moest ik maar een tussenjaar nemen?

Lees verder

Informatie van de Overheid: Investeren in gelijke kansen

Minister Bussemaker neemt maatregelen om kinderen van laagopgeleide ouders dezelfde kansen te bieden als hun leeftijdsgenoten met ouders die wel hebben gestudeerd. Er wordt stevig geïnvesteerd in een soepeler overgang tussen mbo en hbo, de eigen bijdrage van studenten voor selectieprocedures wordt afgeschaft en voor docenten in het hoger onderwijs komt een Comeniusbeurs beschikbaar gericht op gelijke kansen.  Meer lezen

Ervaring Jasper

Jasper, werkend 23 jaar. Na vele omzwervingen en adviezen kwam ik bij Isabelle Leloup terecht en ben heel enthousiast over haar aanpak. Isabelle heeft “echt” een luisterend oor en trekt niet al te snel haar conclusies, natuurlijk heb ik ook verschillende tests gemaakt.

Lees verder

Reactie Esther

Esther (ouder) Wat ik wil zeggen over de test en begeleiding is dat de test een goed beeld geeft van kwaliteiten, interessegebieden en mogelijkheden, waardoor mijn dochter een goede beslissing heeft kunnen nemen voor vervolg-schoolkeuze.

Lees verder

Verhaal Irene

Irene 19 jaar student, Ik was een paar weken eerder gestopt met mijn studie en had geen idee waar ik nu naar moest zoeken. Ik sprak een paar vrienden en kwam daardoor in contact met Isabelle.  Lees verder

Verhaal Suzan

Suzan, 18 jaar student, Toen ik voor de eerste keer bij Isabelle kwam, was ik net gestopt met de Pabo en heel erg in de war. Ik wilde iets in de zorg doen maar wist nog niet wat.

Lees verder