Mijn naam is Isabelle Wilschut-Leloup.

Afgestudeerd als arbeid-en organisatiepsycholoog aan de Universiteit van Amsterdam. Na de Master heb ik ervaring opgedaan bij psychologische adviesbureaus.  Daarna heb ik mij erop toegelegd jonge mensen te helpen een bewuste studie- en beroepskeuze te maken.

Mijn persoonlijke ervaringen met lastige studie- en loopbaankeuzes zijn mijn inspiratiebron geweest voor de oprichting van Studiekeuzebegeleiding Soest. Er zijn mensen die al van kinds af aan weten wat ze later willen worden. Bij mij kwam het inzicht toen ik zelf kinderen kreeg. Gelukkig heb ik toen de carrière switch kunnen maken van commerciële dienstverlening naar psychologisch advies.

Anderen zeggen over mij dat ik goed kan luisteren, geïnteresseerd ben in mensen en iemand op nieuwe ideeën kan brengen. Ik houd van een praktische aanpak. Ik vind het boeiend om achter de motieven van mensen te komen, ze te stimuleren tot meer zelfinzicht en ze te helpen zich te ontwikkelen in hun studie of werk.

Ik ben getrouwd met Kees (een ondernemer) en wij hebben twee kinderen die een studie aan het hbo en Wo volgen.

Mijn eigen ervaring in de zoektocht naar de juiste studie en baan, samen met mijn kennis van psychologie zorgen ervoor dat ik jou kan helpen met het kiezen van je studie.